Drobo

Odd messages from dashboard in console

I’m gettings 100s of these, in blocks of over a hundred with the same timestamp filling up the console.

16/09/2009 16 Sep 19:45:37 [0x0-0xb40b4].com.datarobotics.drobodashboard[6124] ESA::BuildLUNCollection. mESAInfo.mESAID: com_trusteddata_driver_vendorspecifictype00#1a620292020029. mLUNCount: 1

I’m also getting some messages like this:

16/09/2009 16 Sep 19:45:37 [0x0-0xb40b4].com.datarobotics.drobodashboard[6124] NetICMPSocket::RecvEchoReply. From: 0x100007F. Expected: 0x1FEA9

Now i realise that this could be http://support.datarobotics.com/app/answers/detail/a_id/193 but it’s not clear from that page, and a user was directed to that page for a completely different set of messages relating to a droboshare (i have given feedback from that page in the hope that more details will be included)

Does anyone else have this issue. Is it to do with the error during installation? (I reinstalled dashboard after the drobo went loopy and the error didn’t reoccur).
Should I be opening a support case, or not worry?

Drobo v2, 1.3.5, 1.5.1, Snow Leopard (droboshare disconnected until all other issues fixed).

That article is correct for your situation.

I too am having these messages. Although upon comparison, they differ slightly between themselves and yours, Zeb.

9/17/09 1:33:01 PM [0x0-0xc00c].com.datarobotics.drobodashboard[113] ESA::BuildLUNCollection. mESAInfo.mESAID: com_trusteddata_driver_vendorspecifictype00#1a620283220527. mLUNCount: 1

9/13/09 1:10:01 PM [0x0-0x69069].com.datarobotics.drobodashboard[890] ESA::BuildLUNCollection. mESAInfo.mESAID: com_trusteddata_driver_vendorspecifictype00#1a620283220527. mLUNCount: 1

and these messages too

9/17/09 1:33:01 PM [0x0-0xc00c].com.datarobotics.drobodashboard[113] Unknown problems from calling user client: -536870212

Drobo v2, 1.3.5, 1.5.1, 10.6 OS X connected FW800